in

Tre gode råd til at få gnisten tilbage i dit parforhold

Dette indhold er sponsoreret

Oven på mere end et år med flere nedlukninger, hvor hjemmearbejde og dagligdag uden andre relationer end den nærmeste familie, har mange oplevet nye sider af deres partnere – godt på ondt. Nu hvor hverdagen er ved at være normal igen, er tiden derfor til at genopfriske kærligheden og få gnisten tilbage i dit parforhold. Vi giver her tre gode råd til, hvordan du kan dette.

Udforsk hinandens intimsfære

En hygge-puttedag, kærestedag, partnerdag eller hvad det ellers kaldes, er én måde at genopfriske kærligheden på. Børnene, hvis i har nogle, sender i en tur hjem til legekammeraterne eller bedsteforældrene for hygge og forkælelse, mens du langsomt forbereder en mindre overraskelse og forkælelse til kæresten. Start ud med lidt lækkert til ganen. Vin, chokolade, sæsonens frugter, og lad langsomt kærligheden blomstre til en god film, en spil eller hvad der ellers interesserer jer i hjemmet. Herefter er i klar til at tage hyggen videre ind i soveværelset, hvor du har købt lidt nyt sexlegetøj for at give hyggen lige den tand ekstra.

Spontane oplevelsesaktiviteter

De fleste elsker at blive overraskes med oplevelser, også selvom oplevelsen ikke er noget som vi normalt holder af at gøre. Overvej derfor at arranger en spontan aktivitet som rapelling, en kanotur eller en koncert med et band i aldrig har hørt sammen før. Ved at bringe nye oplevelser i spil sammen, får i nye input I jeres hverdag, og lærer derigennem bedre hinanden at kende. Overvej eventuelt en aktivitet hvor i kan udfordre hinanden. Minigolf, lerdueskydning, brætspil eller quiz. Det er måske ikke hvad din partner har drømt om, men han/hun vil helt sikkert synes det er sjovt at prøve noget nyt – særligt hvis du har lagt tid og kræfter i at planlægge det.

Rejs på storbyferie

Hamburg, Rom, Paris, Bratislava, London og Athen. I løbet af blot ganske få timer kan du i dag rejse til samtlige af Europas storbyer, og ofte til ganske billige penge. Hver by er unik og har sin charme, hvor både gastronomien, de kulturelle oplevelser og seværdigheder er meget forskellig fra sted til sted. En forlænget storbyferie i ny og næ, hvor i kombinerer hygge med oplevelser er en god måde at afkoble sig hverdagen på, hvor i snildt kan skiftes til at vælge destination og oplevelser. Udlandsrejser vil også udvide jeres horisont, og sikre jer gode oplevelser som kan fortælles videre til både venner og familie.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote