in

Vi havde det bedste morgensex – Gratis sexnovelle

Hans store pik føltes dejlig i min fisse

Da jeg var først i 20’erne, havde jeg en kæreste, der var DJ og altid arbejdede om natten i weekenderne. I starten tog jeg ofte med ham rundt til de forskellige fester, men efterhånden blev jeg også oftere og oftere hjemme. Så kom han hen på morgenen og vækkede mig med kys og kram, så vi kunne spise morgenmad sammen, elske og derefter sove hele formiddagen.

Vi var bestemt ikke kedelige sammen, når det kom til sex. Noget af det frækkeste vi kunne bede hinanden om var at onanere, så man selv kunne se alt hvad den anden gjorde og sige frække ord imens. Når den ene var kommet, var det den andens tur til verbalt at hidse den anden op for egen hånd. Mange gange elskede vi vildt og uhæmmet i hans varevogn, inden han gik ind og fyrede op under en fest. Nogle gange gjorde vi det på et toilet eller i et omklædningsrum i en af hans pauser. En gang satte jeg mig endda på knæ under hans mixerpult og suttede ham, mens han stod og spillede musik.

En af de morgener, hvor jeg ikke havde været med ude, husker jeg særlig godt. Jeg lå og sov, da jeg pludselig mærkede min kærestes tunge i mit øre og hans hænder under min dyne. Jeg sover altid uden nattøj, så han havde fri adgang til min krop. Jeg lod som om jeg sov og blev ved med at ligge på maven. Han gennemskuede mig hurtigt, men spillede med på min lille leg. Han fjernede dynen, lagde sig nøgen ovenpå mig. Jeg kunne mærke hans stive pik mellem mine baller, og han begyndte at kysse mig i nakken. Hans kys bevægede sig længere og længere ned ad min ryg for at ende ved ballerne. Så tog han og kyssede mine fødder skiftevis den højre og den venstre og arbejdede sig derpå op mod min numse. Jeg var helt solgt, men lod stadig som om jeg sov. Da han tog fat på at kysse og slikke min numse, kunne jeg mærke mine safter løbe ud af mig. Jeg var helt tændt, men jeg ville se, hvad han gjorde, hvis jeg blev ved med at lade som om jeg sov, så jeg rørte mig ikke en millimeter. Jeg kunne mærke hans hænder skille mine baller, og hans kys fortsatte ind mod midten. Hans tunge kunne nå min fisse, og han stønnede veltilpas, da han opdagede mit sjaskvåde skød. Hans tunge spillede op og ned ad mine skamlæber og så flyttede den sig op mod mit numsehul. Jeg kunne mærke ham slikke min stjerne og stikke sin tunge indenfor i små, glidende bevægelser, mens hans fingre masserede min sejlende grotte. Jeg kunne mærke orgasmen presse på, da han trak sine fingre og tunge ud af mig. De blev til gengæld erstattet af hans hårde pik, der først langsomt kørte ind og ud af min fisse. Det tog ikke længe, før jeg igen var på randen af orgasme, og da han så også pressede en tommelfinger op i min anus og kørte den ud og ind i modsat rytme af sin pik i min fisse, kunne jeg slet ikke stå imod mere. Jeg kom i en af de heftigste orgasmer, jeg nogensinde havde haft. Mit numsehul klemte så hårdt om hans tommelfinger, at han ikke kunne bevæge den, mens han fortsatte med at bolle mig, så min orgasme varede rigtig længe.

Da min orgasme klingede af, lænede han sig ned over mig og hviskede godmorgen i mit øre. Vi kom begge to til at grine, og jeg vendte mig om, så jeg kunne slå mine ben om ryggen på ham og vi kunne tungekysse, mens han bollede mig. Jeg begyndte at fortælle ham om, hvor godt det lige havde været for mig, hvor stor han havde føltes i min fisse, hvor fræk hans finger havde været i mit numsehul, hvor hårdt han havde fået mig til at komme. Der gik ikke lang tid inden han sprøjtede, og min grotte blev fyldt til randen med hans sperm. Han lagde sig ved siden af mig og tog nogle dybe indåndinger, inden han rullede om på siden og sagde med et fræk glimt i øjet, at jeg fortjente endnu en orgasme, når jeg kunne tale så frækt til ham. Igen fingerkneppede han mig, men nu lå jeg på ryggen med vidt spredte ben og kunne selv bidrage med et par fingre på min klit. Hans sperm havde gjort mig om muligt endnu mere våd, og jeg følte, at mit skød var et stort, uroligt hav af kropsvæsker. Han kikkede mig i øjnene, og nu var det hans tur til at fortælle. Han sagde, hvor frækt det havde været at kysse mig overalt, at sprede mine baller og slikke mit numsehul indvendigt og udvendigt, mens han kunne føle mit g-punkt rejse sig. Og han beskrev hvordan han også nu kunne føle mit underlivs lystpunkt. Beskrivelserne fik mig til at miste den sidste rest af selvkontrol, og igen kom jeg hårdt og inderligt. Det var det bedste morgensex, jeg nogensinde havde fået.

Du kan se mere på dette site som ligner sexaben

What do you think?

-5 points
Upvote Downvote