in

Min kone blev gennemkneppet i 5 timer

Hun elskede tanken om fremmed pik

En aften sagde min kone, at hun gerne ville prøve at gå i seng med en anden mand, og om jeg ville have noget i mod det. Jeg spekulerede i flere dage, og overvejede, men pludselig gik det over i en slags besættelse, jeg ønskede faktisk, at hun ville gennemføre det.

Jeg sagde så, at når jeg måtte se på, når hun blev kneppet af en anden mand, så var det i orden, det gik hun så og tænkte på, til næste dag, og hun indvilligede i, at jeg så på.

Vi satte så en annonce i på scor.dk, med et billede af min kone, og pludselig en dag, var der svar, jeg vil tro, at der var ca. 20 breve, og alle var interesseret i, at kneppe min dejlige rødhårede kone.

Men vi valgte så en, som vi begge synes så godt ud, og han skrev meget kort: “Jeg er udholdende og jeg har en pik på 22 cm, når den er stiv!”, jeg ringede til manden, og han ville komme samme aften, det var så aftalt, jeg sagde så til min kone, at hun skulle have fremmed pik samme aften, hun var lige ved, at fortryde, men vi kunne jo ikke bakke ud nu, men til gengæld kunne jeg se, at hun blev mere og mere ophidset, som dagen skred frem.

Det ringede på døren, og jeg gik ud og lukkede op, og konstanterede, at det var manden, der skulle kneppe min kone.

Vi sad og sludrede over et glas vin, og han spurgte om vi havde fortrudt, og jeg svarede hurtigt, at det havde vi ikke. Jamen så kan vi godt gå i gang sagde han så, jeg kiggede på konen, og kunne se, at hun blev betænkelig, men der var ingen vej tilbage.

Han smed tøjet, og jeg fik øje på en pik der var enorm, i forhold til min, den var både længere og tykkere end min, min er ca 14 cm. når den er størst, så jeg regnede med, at min kone ville blive bange.

Men han satte sig på en stol, og sagde at han godt ville have den suttet af, så den kunne blive stiv, jeg kunne se, at min kone var betænkelig, da hun begyndte at sutte på den, men efterhånden blev hun så liderlig, at hun nærmest fik den ned i halsen. Hun fandt vores fleshlight frem og gik i gang.

Jeg blev fuldstændig fascineret af det syn, min kone suttede en fremmed mands pik godt og grundig stiv, da den var blevet stiv, smed min kone alt tøjet, og satte sig over skrævs, og pikken gled lige så stille op i hendes rødhårede kusse, saftene gled simpelthen ud af kussen på hende, så det var ingen problem, med at få den op i kussen. Hun sad og red ham i et stykke tid, men pludselig løfter han hende af, og jeg anede en smule skuffelse i hendes øjne, han lagde hende ned på sofaen, med bemærkningen, at nu skulle hun faneme få pik, og det fik hun, hun fik den forfra, bagfra, han stod op og havde pikken oppe i kussen, og han løftede hende frem og tilbage, han lagde hende ned på alle fire, og hun hylede og bad om at blive kneppet hårdt og længe, hun næsten skreg, at det var den bedste pik hun nogensinde havde fået, knep mig sagde hun flere gange, jeg vil have pik, det fik hun også, jeg mærkede pludselig, at jeg havde fået ståpik, og pludselig får jeg en kraftig udløsning, uden overhovedet, at have rørt pikken.

Men det var uudholdeligt, at se sin kone blive kneppet lige foran øjnene af mig, så jeg sagde, at nu gik jeg ud og satte kaffe over, da jeg kom ind i stuen, sad de begge i sofaen, og jeg spurgte om de var færdige, hvor til de svarede nej da, men sagde du ikke du lavede kaffe, det kunne jeg jo ikke benægte. Pludselig siger min kone så, at jeg skulle server kaffen for dem, men uden tøj på, som sagt så gjort, jeg ko ind i stuen med kaffen og tre kopper, det første min kone siger, hvem har sagt du skal have kaffe nu, du må vente, jeg adlød og ville så, da jeg havde skænket kaffen op, sætte mig på en stol, men hun forlanger så, at jeg skal stå op, og jeg adlød uden protester. Så tager min kone min pik i mellem tommel og pegefinger, og siger til elskeren, det er hvad jeg må nøjes med, derfor vil jeg kneppes ordentlig, og henvendt til mig, siger hun så, du kan gå ud i køkkenet og drikke din kaffe, jeg vil kneppes i fred, jeg tager af bordet og går ud i køkkenet, jeg ville så tage min morgenkåbe på, men hun siger så, hvem har givet dig lov til det, du sætter dig bare ud, til jeg kalder på dig, som sagt så gjort, jeg gik i køkkenet og fik mig en kop kaffe.

Jeg kunne høre min kone hun jamrede liderligt og hun fik flere orgasmer efter hinanden, jeg lagde ikke mærke til, hvor lang tid der var gået, men pludselig kalder hun på mig, og elskeren siger så pludselig, ja du har ret, det er bare en parodi af en pik din mand har, men du kan jo bare ringe, når du vil kneppes, han gav hende så et telefonnummer, og de tog afsked med et tungekys. Min tilstand var elendig, da jeg stod og så på, og jeg ville gå ud i køkkenet igen, men konen forlangte jeg blev, hun sætter sig så ned, og tager den enorme pik i munden, og slikker den stiv igen, og pludselig siger hun, at hun hun har savnet en pik på størrelse med noget af hendes sexlegetøj og nu skal du se, hvordan en ordentlig pik kan kneppe, hu smider sig ned på alle fire og han knepper hende yderligere i, hvad jeg bagefter erfarer, over en time. Da han tog afsked, tog min kone hans pik ud af bukserne og gav den et kys og sagde tak, det var dejligt. Da han var gået vendte min kone sig om, og hun smilede til mig, og sagde, der fik jeg godt nok pik, jeg kikkede på klokken, og regnede ud, at hun var blevet kneppet i 5 timer. Jeg forsøgte så, om jeg kunne få lov til at kneppe hende, men hun afviste mig og sagde, du skal nok ikke regne med, at jeg er klar før næste weekend, jeg er så øm af den store pik, så det går et stykke tid.

Da vi lå i sengen, spurgte jeg hende, om hun vil gøre brug af tilbuddet fra ham, men det mente hun ikke hun ville.

Næste dag, da vi havde fået morgenmad, og børnene var ikke kommet hjem endnu, sagde hun, det var dejligt, at blive kneppet af en stor pik, men at hun mente ikke at hun kunne holde en nat mere, med så stor og meget pik igen. Jeg lyste op, fordi jeg troede, at jeg ikke skulle kneppe hende mere, efter hun havde prøvet sådan en nat

What do you think?

-23 points
Upvote Downvote