in

Bliv som nyforelskede igen

billede

Er der gået hverdag i jeres sexliv? Har i mistet den hede gnist der var i begyndelsen, hvor i bare måtte have hinanden, om i var derhjemme, i skoven eller i biografen? Den spændende ny forelskelse er fantastisk og for mange kan tanken om, aldrig at opleve den igen være ret skræmmende. Til gengæld er det at være i et parforhold, at være sammen og stå sammen i tykt og tyndt, og at elske hinanden hver eneste dag, også en fuldstændig magisk oplevelse. Og bare rolig, der er nemlig tricks til at få nyforelskelsen til at blomstre igen, også selvom I har været sammen i mange år. 

Sæt tid af til hinanden

Når hverdagen presser på, og det hele går op i madpakker, skole-hjem-samtaler og vasketøj, så glemmer vi fuldstændig at finde tiden til hinanden. Selvom det måske kan føles lidt uromantisk at “planlægge” tiden til hinanden, så kan det nu engang være nødvendigt, og det er vigtigt. I bør minimum et par gange om måneden, finde en der kan passe jeres børn, så I kan være sammen bare jer to. Det kan være på en restaurant, men det kan også sagtens bare være derhjemme med god mad, stearinlys i vindueskarmen og dejligt musik på anlægget. Hvor I er er egentlig ligemeget, det vigtigste er at I har tid til at tale sammen, kysse hinanden, se hinanden i øjnene og nyde hinandens selskab. 

Sluk for jeres fjernsyn

Når børnene er lagt i seng, og dagens gøremål er færdiggjorte, er det meget nemt at falde tilbage i sofaen og sætte en film eller en tv-serie på skærmen. Der er så mange lokkende programmer, og det er da også hyggeligt at sætte sig i sofaen med et tæppe omkring benene. Prøv at slukke for fjernsynet engang imellem og gør noget andet. Spil et spil, snak om jeres dag eller lav noget andet sammen der ikke inkluderer jeres fjernsyn. 

Sexlegetøj eller sexspil til par

Hvis I endnu ikke ejer noget sexlegetøj, så kan det være at det er lige det I mangler til at pifte jeres sexliv op, og dermed blive helt nyforelskede i hinanden igen. Sexlegetøj kan nemlig tilføre en helt speciel gnist til jeres parforhold, og gøre det nyt og spændende igen. Samtidig kan sexlegetøj eller sexspil, lade jer opdage helt nyde sider ved både jer selv og hinanden. I kan gøre en oplevelse ud af at kigge sexlegetøj sammen på en online sexshop. Her kan i sidde i ro og mag og tjekke udvalget og læse om de forskellige muligheder en sexshop kan tilbyde jer. 

Kys hinanden

Husker I at kysse hinanden? Sådan rigtigt! Faktisk er kys noget af det mange kan glemme når nyforelskelsen ikke blomstrer længere, men kys er meget vigtige, og styrker ikke kun parforholdet, men også jeres mentale sundhed. Prøv at gøre jeres kys lidt længere end normalt, så det ikke altid kun er det hurtige tantekys, på vej ud af døren om morgenen eller inden i lægger jer til at sove. Kys stimulerer flere steder i hjernen, og giver øget sexlyst. Samtidig reducerer kys faktisk også stress. Så kys igennem og kys længere tid end I plejer. 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote