in

Husk kondomer

billede

Det er nemt at tænke at det er op til kvinden at sørge for beskyttelse når der kommer til sex. Det er dog ikke helt sandt. Her kan du læse mere om hvorfor du skal huske kondomer. Det kommer du ikke til at fortryde! 

Svært at huske i kampens hede

Vi har alle været der. Man har fundet en man gerne vil have med hjem, det lykkes, og man kommer hjem og kampens hede begynder og der er ikke lige tid til at stoppe op og tænke på fornuftige ting som beskyttelse. Kondomer er sjovt nok en af de ting som det kan blive lidt svært at huske i kampens hede. Der opstår en pause som mange synes er akavet, men det behøver den slet ikke at være. Det er en vanesag, og der står meget respekt af, at ville beskytte sig ordentligt. Det er nemlig ikke kun graviditet man beskytter 

Beskyttelse på alle måder

De fleste bruger præventionsmidler for at beskytte sig mod uønsket graviditet, men det er vel ikke kun derfor man beskytter sig? Hvis du er kvinde, har du helt sikkert hørt alle undskyldninger som findes for, at man ikke skal bruge kondom. Mange mænd klager over, at de er ubehagelige og at man føler mindre når man har kondom på, end uden. Derfor kan mange kvinder føle sig pressede til, at have sex uden kondom, fordi de ikke vil ødelægge øjeblikket. Det er svært at insistere, og derfor er det  også op til dig der er mand, at sørge for at tage ansvaret på dig. Der findes nemlig masser af gode kondomer på markedet i dag, som ikke nedsætter sensitiviteten under sex. 

Kondomer er ikke kun beskyttelse mod graviditet. Som du helt sikkert allerede ved, så beskytter også kondomer mod kønssygdomme som du næppe vil have med dig hjem, når du har fundet en one night stand eller spændende tinder-date. Kondomer kan beskytte mod klamydia, der giver ubehagelige symptomer for både mænd og kvinder, og kondomer beskytter mod kønsvorter, gonorre og herpes. Alt det du ikke vil have i dit underliv, beskytter kondomer mod, i tillæg til uønsket graviditet. 

Kondomer er faktisk det eneste præventionsmidler der beskytter mod kønssygdomme, og derfor er det ikke ligefrem noget man skal undervurdere. Det er langt mere irriterende at blive kvit en kønssygdom, end det er at bruge kondomer. 

Opbyg en god vane 

Det handler i det store og det hele om at opbygge en god vane, der du altid husker kondomer. På den måde hører det naturligt sammen med sex, og du kan være helt beskyttet. Kondomer er stadig et af de aller sikreste præventionsmidler der findes. Hvis du synes almindelige kondomer er lidt kedelige, så findes der masser af spændende varianter man kan prøve, i alle størrelser. 

Når du altid har kondomer med, så gør du det til en naturlig del af sex, og derfor bliver det heller ikke akavet. Det er meget rart ikke at skulle bekymre sig for uønsket graviditet eller kønssygdomme efterfølgende, og derfor gør du dig selv en stor tjeneste ved, at huske kondomer hver gang du er på date eller i byen. Du ved aldrig hvornår noget spændende kan ske. 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote