in

Frækkere undertøj findes ikke

billede

Uanset størrelse og form bør enhver kvinde eje lækkert lingeri, der får hende til at føle sig som en gudinde. Men du har sikkert sagt til dig selv tusind gange, at du ikke ligner en model fra Victorias Secret, at din kæreste er ligeglad med, hvad du har på, eller hvis du er single, at der alligevel ikke er nogen, der skal se det.

Nu skal det være slut med de dårlige undskyldninger, for der er rigeligt gode grunde til at gå i lækkert lingeri, som du kan læse lige her. Med nutidens skønhedsidealer er der mange kvinder, der føler sig presset til at se ud på en bestemt måde. Men det er vigtigste er, at du har det godt i dit eget skind – og det kan lingeri hjælpe med. Når du ifører dig flot lingeri, vil du føle dig lækker indefra og ud, og det kan give dig et selvtillidsboost, så du føler dig mere selvsikker i løbet af en dag.

De fleste mænd elsker at se sin kæreste i frækt undertøj, og hvis du ifører dig rødt lingeri, er der endnu større chance for at give ham en pirrende oplevelse. Et studie viser nemlig, at mænd finder kvinder, der er iført rødt undertøj, endnu mere attraktive og sexet. Derfor er der god grund til at iføre dig et rødt sæt, der med sin gennemsigtighed og sensuelle udskæring vil vække lysten hos din partner.

Lækre slags lingeri

En af de helt store vindere når man spørger mænd om hvad de foretrækker, er korsetter. De indrammer kvindens liv smukt, og fremhæver barmen. De foretrukne farver er helt klart rød og sort. Du kan Køb korset til kvinder her. En anden favorit er den frække hofteholder. De indrammer numsen smukt, og fremhæver benene, og kvindens lår. Igen er det rød og sort der er de største favoritter.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote