in

Members <br> Only

SMS til veninde førte til fræk analsex i sofaen

Jeg kunne ikke modstå hendes dejlig og store patter

Det var en sen fredag aften. Jeg skulle ha været i byen, men gutterne brændte mig af, så jeg sad nu foran tv'et og gloede på et eller andet ligegyldig. Jeg var lidt rastløs og prøvede om der var andre der ville med mig i byen, men det var der ikke. Når jeg flere gange er blev brændt af eller selv er blevet hjemme fra en bytur, så ender det altid med at jeg skriver til ex-kærester og bollevenner jeg tidligere har haft. Jeg har en smule liderlig, men ikke nok til at jeg ville sætte det helt store igang. Klokken var 21:00, så den var ret sent, men jeg gik alligevel til tasterne og fandt et par piger i min telefonbog som jeg gerne vil se en film med. Skrev til 4-5 stykker og de synes at klokken var for mange til at se film. "Lort" tænkte jeg. Efter små 20 min skrev en af pigerne igen. Hun var alligevel klar på at se en film hos mig og hun endte med at tage bussen hen til mig. Jeg har tidligere været sammen med hende efter en bytur og lige siden har vi været gode venner. Sidst vi var sammen havde vi sex hjemme hos hende og hun brokkede sig lidt over at jeg var for hård under sex og derfor skulle vi ikke gøre det igen. Det accepterede jeg og derfor var min forventning til sex ret lille lige nu.

Det bankede nu på døren. Jeg åbner og hun har en dejlig fin blå sommerkjole på og en regnjakke udover, et par bare ben og så et par gummistøvler. Hun så ret sød ud og toppen klemte hendes dejlige bryster, så de så ekstra store ud. Vi gik ind til sofaen. Jeg spurgte om hun ville have noget varmt kakao. "Ja tak" lød det inde fra stuen. Jeg lavede kakao til os og råbte at hun bare kunne finde en film som vi kunne se. Jeg kom ind med varm kakao til os. Hun havde fundet en film, smidt jakken og sad nu kun i kjolen med samlede ben og løftet op i sofaen så man lige kunne ane hendes g-streng. Tankerne fløj lige hurtig rundt, men kom så i tanke om det hun havde sagt til mig sidst.

Filmen var ret sjov og vi grinede en del. Klokken var næsten 00:30 og jeg havde fundet dynen frem som vi begge sad under. Pludselig mærkede jeg en hånd på mit inderlår. Jeg vidste ikke om jeg skulle kigge på hende eller lade være. Jeg lod som ingenting og hendes hånd kommer tættere på min pik uden på bukserne. Hun kunne helt sikkert mærke at den voksede under mine jeans. Hun nussede den forsigtig og jeg kunne ikke lade være med at kigge over på hende og tænke på nogle af de frække noveller, som hun havde fortalt om sidst vi var sammen. Hun smilede sødt og sagde "Jeg husker ikke at din pik var så stor sidst". Hun smilede frækt og gik igang med at lyne forsigtig op og så skal jeg ellers love for at der kom gang i sagerne.

What do you think?

-10 points
Upvote Downvote