in

4 steps til, hvordan du kommer i gang med at investere i aktier

Hvis du gerne vil i gang med at investere nogle af dine penge i aktier, men du slet ikke ved, hvordan du skal komme i gang med det, så er du havnet på den rette artikel. Her kan du nemlig læse langt mere om, hvordan du med 4 steps let kan komme i gang. Det er klart, at du nok har brug for at læse lidt mere op på det hele, end du kan gøre i denne artikel, men det er en god start, hvis du begynder med at læse med her. Det behøves nemlig faktisk slet ikke at være så svært igen at komme i gang med at investere i aktier.

Step 1: Du skal vælge din investeringsplatform

Når du skal i gang med at investere dine penge i aktier, så er det noget, der foregår på en investeringsplatform, som du selv skal i gang med at vælge. Men allerede her kan det være, du tænker, at du slet ikke ved nok om det. Hvis du vil gå med det helt sikre valg, så kan du altid vælge eToro som din investeringsplatform. Dette er en god side blandt andet fordi, at du har mulighed for at lave investeringer i aktier med bare 0% i kurtage.

Step 2: du skal oprette en handelskonto

Når du har valgt din handelsplatform eller investeringsplatform, skal du som det næste oprette en handelskonto, som du kan foretage dine investeringer fra. Hvis du har valgt, at du gerne vil bruge eToro, så finder du også hurtigt ud af, hvor nemt det faktisk er. Der står nemlig ”opret konto” som noget af det første, når du kommer ind på siden. Dette – og meget andet – kan du finde mere information om på aktieskole.com allerede i dag.

Step 3: sæt penge på din konto

Så skal du i gang med at overføre de penge, som du skal lave dine investeringer for. Her er der forskellige måder, du kan vælge at gøre det på. Det er både muligt at bruge PayPal, kreditkort eller overføre via banken.

Step 4: Kom i gang med din første investering

Nu er du klar til at komme i gang med din første investering! Hvis vi tager udgangspunkt i, at du bruger eToro, så kan du for oven se et sted, hvor du kan taste søgeord ind. Her søger du ganske simpelt på det, du gerne vil investere i.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote