in

Members <br> Only

Fik sex som tak for hjælpen da jeg hjalp med hendes køkken

Jeg havde ingen anelse før hun havde min stive pik i munden

Det var en lørdag middag. Havde været i byen fredag aften, så jeg sov længe. Til daglig er jeg tømrer og jeg elsker at give en hånd hvis jeg kan hjælpe folk indenfor mit fag. En veninde havde ringet til mig, for at hører om jeg kunne hjælpe med at sætte nogle skabslåger i et køkken for hendes veninde. Jeg sagde "Selvfølgelig", da jeg ikke skulle lave andet den dag og hun tilbød faktisk også at jeg kunne få lidt for det, selvom hun ikke havde meget at give af. Jeg ville gerne hjælpe hende, da jeg ikke syntes hun skulle finde en dyr håndværker online, da weekenderne ofte er ret dyre at få håndværkere ud.

Hendes veninde skrev senere den dag og vi aftalte at jeg kom senere, så jeg dukkede op på hendes adresse ved 19 tiden. Bankede på døren og den åbnede. Der stod en flot petite brunette iført en lang trøje og et par hotpants. Hun sagde hun lige havde været i bad og skyndte sig at tage et par løse jogging bukser på. Vi gik ud i køkkenet og kunne se at det ikke skulle tage mere end ca 1 time for mig, så jeg gik igang imens hun gjorde sig færdig. Vi snakkede lidt frem og tilbage imens jeg arbejdede. Hun var ganske sød at snakke med. Hun kom nu tilbage og hun spurgte om jeg ville have noget at drikke imens jeg var igang. Hun havde øl, vand og et par colaer, men jeg takkede nej og sagde at det måske kunne friste bagefter og smilede.

Hun fortalte at hun var vin drikker, så hun fandt en vin frem og lavede et glas til sig selv. Jeg var snart færdig, så var så småt begyndt at pakke sammen. Jeg var helt øm i den ene skulder fordi jeg havde lagt forkert på hendes køkkenbord imens jeg skruede og bankede. Hun spurgte hvor meget hun skyldte mig og jeg svarede "Du behøver ikke give noget". Hun rødmede lidt og viste ikke hvad hun skulle sige, men fik alligevel spurgt om jeg så ikke vil tage et glas vin med hende som tak for hjælpen. Skulle alligevel bare hjem og sove og vil ikke have at hun skulle have dårlig samvittighed over ikke at skulle betale, så jeg takkede ja.

Vi sad i hendes lækre lædersofa og hun havde skænket et glas op til mig, så vi hyggede med tv og vin. Vi fik snakket en del og det føltes som om at jeg lærte hende bedre at kende. Klokken var ved at være mange nu, så jeg tog det sidste vin i en mundfuld og sagde at jeg hellere måtte komme afsted. Hun gik med ud til døren og jeg fandt mine ting frem. Jeg skulle lige til at give hende et farvel knus, da hun rakte ned efter min pik. Jeg holdt lige vejret et kort sekund. Hun hviskede mig i øret "Du skal ikke gå hjem før jeg har givet noget igen". Derefter bukkede hun sig ned på knæ og begyndt at lyne mine bukser op. Jeg var stadig mundlam, men lod hende gøre det. Min pik var slap, men hun slikkede forsigtig på den og greb fat i den og så skal jeg love for at den kom op at stå.

What do you think?

30 points
Upvote Downvote