in

Træt af at tage på kedelige dates? Prøv noget nyt

billede

Vi har nok alle oplevet at være på en date, der var så kedelig, at vi bare ville ønske, den var ovre. Nogle gange er der bare ikke et match mellem dig og din date, og det kan nemt lede til akavet smalltalk, der aldrig rigtig leder videre til noget dybere. Det kan nemt føles som spild af tid for jer begge, og det kan også spise en stor del af motivationen for at tage på date igen. Hvis du har det sådan, kan det være, det er på tide at prøve alternative datingformer.

Undgå at miste håbet

Mislykkede dates kan hurtigt begynde at påvirke ens motivation og håb om at finde en god partner. Når det bare går galt igen og igen, kan man endda begynde at spekulere på, om det er en selv, der er noget galt med, og det kan nemt blive en meget nedbrydende tankegang.

I stedet for at skyde skylden på dig selv, giver det mere mening at fokusere på datingformen. Det er ikke alle, der er gode til at lave smalltalk på en restaurant. Vi knytter bånd til folk på forskellige måder, og det giver derfor god mening, at en “traditionel” date ikke fungerer for alle. Så hvorfor ikke være lidt kreativ og finde på noget, der passer bedre til dig? På den måde har du også bedre chancer for at finde en partner, der har det på samme måde.

At date på en “anderledes” måde kan være mange ting. Det kunne blot være i form af at tage på nogle lige mere utraditionelle dates, men det kunne også være ved at benytte sig af andre platforme. Her er online dating et oplagt valg, der anvendes af flere og flere mennesker. Her kan du nemmere springe de akavede dates over ved at finde folk, der allerede lader til at være et godt match.

Nemt at finde andre med samme ønsker som dig

En af de helt store fordele ved online dating er, at du nemmere kan finde gode matches. Mange online dating sider har nemlig algoritmer og systemer, der sørger for at matche folk ud fra interesser og personlighed. Det betyder, at chancerne for at få en vellykket date allerede er noget højere.

Online dating giver dig desuden muligheden for at finde folk, der er interesseret i det samme slags forhold, som du er. Det kan være, at du leder efter en kæreste, men det kunne også tænkes, at du er mere interesseret i bare at finde et mere afslappet forhold. Der findes masser af sider, der tilbyder sex dating, og det gør det nemt at finde andre, der har samme ønsker. Med “almindelige” dates kan det godt hurtigt blive indviklet og sårende, hvis de to parter er interesserede i forskellige ting, og det er man heldigvis helt ude over her.

Så hvis du er ved at være træt af dårlige dates, der ikke fører til noget, så kunne online dating være løsningen for dig.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote