in

4 tips til at pifte dit sexliv op

billede

Er du kørt død i dit sexliv? Det behøver ikke betyde, at du er i et forhold, hvor den seksuelle drift kun er på vej et sted hen. Det kan lige såvel være fordi I blot mangler et spark bagi efter flere år, hvor livet har handlet om jeres børn. Måske I er kommet til et punkt i jeres liv, hvor I har erkendt at sex er sex. Men sex er ikke blot sex. Sex er dejligt, sex er sundt og sex er sjovt. Det er det tætteste vi kommer på at nå ind under huden på den person vi elsker. Pift det derfor lidt op, så det bliver spændende på ny. Herunder kan du læse 4 tips til, hvordan du kan pifte gang i jeres sexliv.

1.      Genopdag hinandens kroppe

Ja, jeres kroppe har ændret sig. I ligner ikke de samme som da I mødtes for mange år siden. Siden er der kommet børn til, fedtet fordeler sig ikke som I ønsker og det hele er ikke længere så stramt som det plejede at være. For nogle er det i sig selv en grund til at sexlysten ikke er så høj. Ganske enkelt frygter vi at den anden part ikke finder os attraktive mere. Men med selvtillid skal I genopdage hinanden. Brug det som en fordel at I har ændret jer. Gå på opdagelse. Find de nye ar, find de nye folder, find de nye følsomme steder på kroppen som ikke er de samme som for tyve år siden.

2.      inviter en tredjepart med i sengen

De åbne forhold er begyndt at blomstre. Måske de har gjort det alle dage, men det er først i nyere tid, at det er blevet lige så åbent at snakke om. Åbne forhold leder det gode med sig, at ens seksualitet ikke begrænses af det derhjemme. I mange tilfælde giver det en ekstra nærhed. Det kræver dog en vis tillid til hinanden og en vis måde at håndtere jalousi på. I stedet kan I tage en escort med i legen. I kender hende ikke, så det vil ikke blive mærkeligt bagefter og I kan sammen udfolde jeres seksualitet i trygge rammer. I åbner altså op – men gør det sammen – og I fortryder ikke!

3.      Opdag nye måder at lege på

I ved godt, hvad I hver især tænder på og, hvilke knapper der skal trykkes på, for at ballonen springer. Prøv at ændre tilgangen. Køb et sexspil eller nogle terninger. Her kan I enten få kort eller slå terning om hvad det næste træk skal være. Det kan være der står, at I skal knalde i et halvt minut og så stoppe for at slå terning igen. Det kan være en sjov og udfordrende leg. Måske I opdager nogle grænser ved jer selv og hinanden. Har du spørgsmål til jeres sexliv og eventuelle problemer, kan I kontakte sex og samfunds rådgivning.

4.      Opdag glæden ved spontanitet

I et fast forhold kan vi hurtigt komme til at tage hinanden og ikke mindst hinandens gestusser for givet. Hvis I skruer lidt op for romantikken vil jeres sex automatisk bedres. Denne romantik behøver dog ikke komme i form at picnic og stearinlys. Tag hende, når hun mindst venter det. Hold ind til siden og giv ham et blowjob, når han mindst forventer det. I et fast forhold er det nemt at gøre legen til rutine. Samme procedure. Find spontaniteten frem. I vil begge blive liderlige på nul komma fem.

Så herfra er der kun at sige; husk at skifte lagnet 😉  

What do you think?

0 points
Upvote Downvote