in

Tager du dig af din sundhed og velvære

billede

Sundhed er et bredt ord, med mange forskellige definitioner. Sundhed kan defineres ud fra det mentale og psykiske, det fysiske og tankerne der skulle være deromkring. Så er du sund fordi, at du bruger din fornuft og gør og spiser det, som du har lyst til altid eller er du sund fordi, at du netop ikke bare gør det, som du har lyst til – for om vi vil stå ved det eller ej, så er det ikke altid det, som vi har absolut mest lyst til, der er det sundeste for alle.

Kører du på sæson krop og yoyo-vægt

Der bliver hvert eneste år snakket om at opnå en såkaldt bikinikrop. Men sandheden er, at vi alle sammen har en bikinikrop, når vi ifører os en bikini. At komme i sommerform kan også til dels være lidt vildledende eftersom, at eksperter mm. ikke synes, at vi skal gå efter en sommer og vinterform. Vi burde alle gå efter en helårsform, og være tilfredse med det, som vi nu engang har.

For nogle kan det være nok, og for andre kræver de mildere eller større indgreb i form af brystoperationer eller fjernelse af kar på benene hos skønhedsklinikker som Cerix.dk .

Men det betyder ikke, at man er forkert, at man kan blive lidt motiveret af, at sommeren endelig er på vej. En fest, et bryllup eller noget så banalt som en sommerferie, kan være en god motivationsfaktor for at blive tilfreds med sin krop en gang for alle, og måske sige farvel til yoyo-vægten for altid.

Er du træt af det lidt dovne ydre

Er du bare pisse træt af de ekstra kilo, så gør noget ved det. Er du træt af din krop, så kan du ændre. Du skal bare huske at dine valg skal tages med omhu. Hvad end det kræver træning, omlægning af kost eller hjælp fra en personlig træner, så kræver det altså, at du dedikerer dig nogenlunde til situationen, og det ønskede resultat deraf. 

Det er dog vigtigt at gøre det rigtigt. Et kick-start på et vægttab kan være helt fint. Men som hovedregel, så ryger de tabte kilo hurtigere på end du tabte dem i en større mængde, hvis du ikke gør det på en rigtig måde. Find eventuelt inspiration til dit kick-start hos hurtigtslank.dk Der var en grund til, at du så ud som du gjorde – det handler om en ændring i din livsstil, hvis du vil kroppen til livs.

Det er ikke altid nemt at finde den der motivation, som alle snakker så meget om. Nogle gange er den så langt væk, som den overhovedet kan komme.

Din krop er din krop, og det er kun dig, som skal leve i den hver eneste dag.

Det er tilladt at ændre sig til det bedre for at få det bedre

Når det kommer til sundhed og velvære så handler det kun om dig. Det er tilladt at gøre lige præcis det, som du mener vil skabe en større livsværdi og kvalitet for dig – også hvis det er mere rettet imod dit selvværd fremfor din krops fysiske tilstand. Det er ikke altid muligt at gøre det hele selv. Nogle ting er ude af dine hænder og kræver lidt hjælp udefra. Du kan eventuelt læse mere om kosmetik og behandlinger hos kosmetiko.dk.

Der findes mange kosmetiske behandlinger, som har til formål at ændre på det ydre uden, at det er nødvendigt at skære, hive og sy i vores kroppe.

Man kan få alt fra permanent hårfjerning, ændring af kar og blodspringninger og laserbehandlinger, som er en del mere harmløse end rigtige plastikoperationer.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote