in

Lyst til at tjene lidt ekstra på Bitcoin?

Få råd til mere lir i hverdagen med smarte investeringer

Hvornår man føler sig mest sexet og ovenpå er nok en individuel sag, men man kan ikke komme uden om at frihed, ikke mindst økonomisk frihed, spiller en stor rolle. Har man haft finansielle problemer gennem længere tid eller har der blot ikke været råd til at tage på den fede drømmerejse med kæresten eller nyde en lækker aften i byen med restaurant og drinks, falder lysten ofte.

Men nye investeringsmarkeder inden for Bitcoin og andre former for kryptovaluta gør det faktisk muligt at opnå ganske stor fortjeneste og gode afkast på kort tid. Har du overvejet at investere din opsparing, men været usikker på, hvad du skal investere i, så bør du se nærmere på investering i Bitcoin og kryptovaluta. Og bare rolig! Du behøver ikke have taget en 7-årig Master i IT eller skrevet en doktorafhandling om det finansielle verdensmarked anno 2019 for at kunne gøre kloge, indbringende investeringer i Bitcoin!

Nemt at komme i gang med Bitcoin-investering

Grundlæggende kan du nemlig investere smart i Bitcoin uden selv at skulle agere børsmægler med konstant finger på pulsen og svedeture, når kursen på kryptovaluta stiger og falder af og til. Du behøver altså blot have et fornuftigt beløb at investere – mange investeringseksperter foreslår førstegangsinvestorer at starte ud med at købe aktier såvel som kryptovaluta for 5.000-10.000 kroner.

Inden for de sidste par år er de såkaldte investeringsrobotter nemlig blevet mere udbredte og generelt viser denne form for investering i Bitcoin gode resultater i test. Denne form for automatisk investering i Bitcoin og andre kryptovaluta kaldes også kryptorobotter, da bestemte logaritmer sørger for en forudseende aflæsning af kurstendenserne. Kursen på Bitcoin stiger løbende, men der kan også være pludselig fald i løbet af en dag eller uge.

Kryptorobotten er derfor indstillet til at købe Bitcoin, når kursen er fordelagtig, og senere sælge, når fortjenesten er maksimal. Du kan i mange tilfælde selv indstille kryptorobotten til at investere i bestemte beløb, overvåge andre kryptovalutaer end Bitcoin eller på anden måde agere ud fra en specifik strategi.

Bitcoin kursen er generelt i positiv tendens

På den måde kan du altså nemt komme i gang med at tjene lidt ekstra til hverdagens lirede oplevelser såvel som til feriens luksusliv med hotel, pool og intime middage. Og det er snart ved at være sidste udkald, hvis man skal kunne investere i Bitcoin for mindre beløb. Ifølge Reuters stiger kursen på Bitcoin nemlig og er i generel positiv tendens, da Facebooks kommende Libra-valuta for alvor cementerer at kryptovaluta og andre digitale valutaformer er kommet for at blive.

Det er med andre på tide at gøre tanke til handling, hvis du har puslet med tanken om at få råd til det gode liv gennem investeringer. Med online investering i Bitcoin kan alle i princippet være med, men ikke alle tager springet – og det kan du udnytte til din fordel…

Læs også Sådan renser du tæpper med tæpperens og tæpperenser

What do you think?

1 point
Upvote Downvote