in

Find den eneste end – trygt og sikkert

billede

Er du ved at være træt af singlelivet? Og savner du en at dele sorger og glæder med? En der elsker dig, for den du er – og som du kan øse al din kærlighed over? Så skal du måske overveje online dating! For der er en masse dejlige kvinder og ditto mænd derude, som også venter på den store kærlighed. Er du i tvivl om hvordan du skal gribe det an – eller er du bange for at blive skuffet eller spilde tiden på falske profiler? Så er vi klar med lidt gode råd, så du kan kaste dig ud i en både tryg og sikker dating.

Undgå de værste faldgruber

Selv om der kan være mange fantastiske oplevelser og fordele ved at date online, så er der også faldgruber. Det kan dels vise sig at være tidsspilde, hvis du har fundet en, som viser sig ikke at ville dig alligevel. Men i værste fald kan du også komme ud for andre, der udgiver sig for noget de ikke er. Falske datingprofiler er desværre en del af at navigere rundt i online dating-junglen. Det er derfor vigtigt, at du leder de rigtige steder. Der er dating sider nok at vælge i mellem, men sørg for at finde et site, der passer til dig og det du søger. Så spilder du ikke tiden på mennesker, som du alligevel ikke ønsker som kæreste. Eller som ikke matcher dine behov.

Skal man betale for at oprette en datingprofil?

En stor del af de dating sider der er i dag, er gratis. Det kan være en fordel, hvis du bare lige vil ind og kigge og danne dig et indtryk af de profiler der er der. Men det kan være værd at overveje en af de sider, hvor du skal betale for at oprette din profil. Det kan synes irriterende – og måske også som spild af penge. Men det kan også være en øget sikkerhed for seriøsitet. For det er nok de færreste der gider betale for at oprette en profil, hvis de ikke mener det alvorligt.

Sund fornuft og mavefornemmelser

Når du har fundet det rette site og oprettet dig, er der nogle ganske enkle regler, der er værd at følge. Så kan du om ikke andet minimere risikoen for at spilde tiden eller endda blive snydt eller udnyttet. En af de vigtigste er at følge din sunde fornuft og mavefornemmelse. Det vil sige: Lad være med at dele personlige oplysninger som cpr-nummer, adresse, familieforhold m.m. Undgå at sende grænseoverskridende billeder eller beskeder. Hold en sober tone og pas på med at virke alt for ivrig. Så er du allerede godt på vej mod kærligheden. 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote