in

Disse produkter kan give mere tid med kæresten

Der er mange som ser arbejde som nødvendige gøremål, som man skal i gennem for at få tid til kæresten. De fleste hverdage har gøremål, som man skal tage sig af før, at man kan læne sig tilbage og nyde aftenen med romantik i sofaen. Der eksisterer heldigvis en masse produkter, som kan forøge ens effektivitet lidt, og derved resultere i, at man har ekstra tid sammen med kæresten.

Til computernørderne

Hvis computeren fylder meget i ens erhverv, så er der et utal af programmer, som kan gøre ens arbejdsdag lettere at komme igennem. F.eks. er et program som Parallels en absolut nødvendigved, hvis man gerne vil benytte sig af både Windows og Mac styresystemer, med de forskellige downloads fra Parallels er det uhyrlig let at skifte imellem de to, og man kan få det bedste fra begge verdner.

Hvis man ofte arbejder på tværs af systemer og Parallels har fanget din interesse, så kan det være en god idé at læse en anmeldelse af produktet for at se, om det er noget for dig.

parallels-danmark.dk

Til hjemmet

En af de ting som kan tage meget tid fra hverdagen er at holde hjemmet rent og pænt. Rengøring er desuden også en af de store konfliktområder for de fleste par, da der nemt kan opstå uenigheder, som kan føre til diskussioner. Det er heldigvis relativt let at effektivere rengøring, især hvis man i forvejen ikke har skænket det en tanke.

Rengøringshjælp er den mest oplagte metode, men det er selvfølgelig ikke sikkert, at budgettet godkender dette. En robotstøvsuger kan også være en god idé, da det eneste man selv skal gøre, er at sikre sig, at robotten kan komme rundt i hjemmet. Det mest budgetvenlige råd er, at man sammen planlægger rengøringsdage, hvor man sørger for at gøre det hele rent. En gang om ugen er en god idé, da hjemmet derved aldrig bliver helt uoverskueligt at gøre rent.

Den simple tilgang

En af de mest oversete og simple tilgange til mere tid med kæresten er, at investere i en kalender. Hvis man strukturerer og planlægger dagene fremadrettet, så kan man opnå utrolig meget. Hvis man tager det hele på rutine, så er der ofte meget tidsspild, og det resulterer i, at hverdagen bliver rodet, og det gør det svært at finde tid til hinanden. Afsat f.eks. kærestetid, så man i dette tidsrum kun er sammen og ikke tænker på alverdens arbejds- og hjemmeopgaver. Hvis kærestetid er vanskelig at få til at hænge sammen, så er der måske behov for at puste nyt liv i parforholdet.

Struktur, struktur og atter struktur

Et gennemgående tema i dette blogindlæg er struktur! Struktur er nøgleord i de fleste parforhold. Vi har aldrig haft mere travlt end vi har i dag, og det er vanskeligt at få det hele til at hænge sammen. Men hvis man lægger hovedet i blød, og sørger for at skabe plads og tid til hinanden, så kan det hele sagtens lade sig gøre, uden at man behøver gå ned i arbejdstimer.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote