in

Derfor flytter flere og flere sexdukker ind i de danske soveværelser

Sexdukker er nye på markedet og allerede meget populære. De har udviklet sig fra de klassiske oppustelige dukker, til intelligente robotlignende dukker. Langtidssingler behøver ikke undvære intimitet og den naturtro følelse af kroppen. De er også et alternativ til prostituerede. Dukkerne er fortsat under udvikling. Uanset hvad du søger, er sexdukkerne kommet for at blive.

Fra onaniprodukt til robot

Du kender måske til den oppustelige lolitadukke. Denne er udviklet og forbedret. De nye sexdukker er usammenlignelige med den gamle model. De fås både simple og eksklusive, her er det kun pengepungen, der sætter grænsen. En sexdukke handler først og fremmest om at efterligne den rigtige krop. Det er oftest kvindekroppen som efterlignes. De mere tilgængelige dukker er oftest oppustelige eller udelukkende en del af kvindekroppen. Det handler blot om at give den rigtige følelse af at berøre og have sex med en kvinde. Det er derfor først og fremmest et onaniprodukt, og disse er blevet meget populære, find din sexdukke her. Industrien udviklet sig, så du nu kan købe sexdukker som egentlig er robotter der bevæger sig og som du kan snakke med. Disse er dog meget dyre, men ændrer også status. En robot dukke er mere end et onaniprodukt, det er selskab og kærlige følelser.

Det kan en sexdukke afhjælpe

Mange danskere oplever ensomhed, ofte fordi de mangler kærlige relationer, sex og følelsen af det modsatte eller samme køn. En sexdukke kan hjælpe til en gladere hverdag.  Med den kan du få følelsen af at være sammen med en kvinde. De oppustelige dukker giver selskab i sengen og nydelse. Hvis du har en kropsdel, giver denne følelsen af at have sex med en kvinde. Den giver ikke nærværet, men kropsåbningerne er naturtro og føles rigtigt. Den er lavet i materiale som imiterer rigtigt, blød hud. Du kan altså med en sexdukke i soveværelset opleve noget af det, du måske mangler som single.

Den intelligente sexdukke

De nye dukker har kunstig intelligens og kan besvare dine spørgsmål, give komplimenter og sige forskellige ting til dig. Her bevæger vi os fra et udelukkende onaniprodukt til et produkt der også kan give nærvær og en form for kærlighed. Udviklingen af disse er stadig i gang. Først og fremmest har de kroppe som er forholdsvist naturtro, men samtidig idealer. De skal give følelsen af en rigtig kvindekrop. De kan specialfremstilles, så du kan få en ligesådan som du ønsker ved alt fra udseende og stemme, til intelligens. Denne type sexrobot er meget dyr og derfor ikke særligt tilgængelig.

Et dukkebordel og den første mandlige sexdukke

Den eksklusive sexrobot er meget dyr, derfor findes der et bordel, hvor du kan være sammen med en dukke. Dette er selvfølgelig langt fra det samme som at have en der hjemme, men kan stadig afhjælpe mange af problemerne. Du kan opleve dukkerne, have sex og støtter samtidig ikke prostitution. Derudover er den første mandlige sexdukke lanceret. Du kan nu nyde en dukke, om du er til mænd eller kvinder.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote