in

Bedre sex – Det sjove nytårsforsæt

billede

Sex er fantastisk. Men det kan altid blive bedre! Derfor kigger vi her på nogle af de nemmeste måder at få et bedre sexliv på. Det bedste og sjoveste nytårsforsæt for dig og kæresten.

Det tager to til tango!

Vi er alle gode til at pege fingre ad hinanden. ’’Du vasker aldrig op – du hjælpe aldrig med maden’’ Og desværre er vi også gode til at pege fingre ad hinanden når det gælder sex. Det kan godt være vi ikke gør det direkte, men vi har i hvert fald tankerne. De mest udbredte ’’problemer’’ når man taler om at skulle have bedre sex, er kvinden der ligger som en søstjerne og manden der laver 2 rykkere og en aflevering, som man lidt drilsk siger. Men det tager to til tango og det tager også to til at have fantastisk god sex.

Det kan hurtigt blive kedeligt, at have sex, hvis den eneste stilling man udøver er missionær stillingen. Derfor er det vigtigt at i begge to bliver enige om, at i gerne vil udforske nye ting. Og det kan sagtens ’’kun’’ være at være mere aktiv i sengen. Så prøv en masse stillinger og tal om hvad for nogle i bedst kan lide! Hvis i mangler inspiration, kan man købe nogle små sjove terninger, med en masse sexstillinger på. Så behøver ikke selv at være kreative! Det er vigtigt at man samarbejder under sex og taler om hvad der er godt eller skidt for en, hver især. Og ja, det kræver også at man er mere aktiv. Derfor kunne et meget passende sideløbende nytårsforsæt være at bliv hurtigt slank. At være i god form vil altid gøre sex sjovere!

Hvis problemet er at manden kommer for hurtigt, er det også en fællesopgave. Den nemmeste måde at få ham til at holde længere, er nemlig at i øver sammen! Det er det man kalder start-stop metoden. Meget enkelt, når manden er ved at komme, skal han trække sig ud, og da skal i vente til at han er ved hægterne igen, og så fortsætte. Dette skal gøres 3 gange, og det anbefales at han kommer den fjerde gang. På denne måde vil manden blive mere bevidst, og lære at kontrollere sig selv bedre.

Lidt ekstra i sengen

Hvis du er en af de heldige der ikke har problemer med ovenstående, eller du bare godt kunne tænke dig at spice dit sexliv lidt op, kommer her nogle rigtige frække og sjove måde at gøre det på. Når man tænker på netop at spice tingende op, er der mange der kan blive ’’bange’’ og tænke at det næste skridt er ’’5 shades of grey’’. Selvom det også kan være sjovt, kan det samtidig være grænseoverskridende for nogle. Derfor kan I med fordel starte i det små. Det kunne f.eks. være en penis ring. Den kan nemlig både hjælpe manden med at lade være med at komme for tidligt, og samtidig hjælpe kvinden med at komme tidligere! Og hvis manden kom lidt for tidligt alligevel, kunne en g punkts vibrator være en god måde at få hende til at komme på! Og hvis I gør brug af start-stop metoden, ville det være en god måde at holde hende kørende på.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote