in

4 gode råd til at gøre sex mere spændende

Har du været sammen med din kæreste i længe? Så kender du måske til et ensformigt sexliv. Du ved præcist, hvordan I lægger op til hinanden, hvem der tager det første skridt og hvilken stilling I starter ud i. Det er der ikke noget forkert i, det er blot tegn på, at I kender hinanden godt. For at holde gang i lagenerne, skal der dog nyt til engang imellem. Sex skal være smukt, sjovt og legende – ikke en selvfølge. Herunder får du 4 gode råd til, hvordan I kan gøre sex mere spændende, bedre og ikke mindst mere liderligt.

1.     Føl dig mere sexet

Har du hørt udtrykket; du kan ikke elske andre før du elsker dig selv? Du giver dig ikke fuldt ud til din partner, hvis ikke du føler dig smuk og tiltrækkende og det vil din partner kunne mærke hurtigt. Det er frækt at se sin partner smile og bevæge sig med selvsikkerhed. Du kan lære at elske dig selv ved eksempelvis at mediterer eller købe sexet undertøj eller opsøge nye sexpartnere. Hvis ikke du har en kæreste, men ønsker at opsøge nye sexpartnere, kan du ringe rundt. Som et prisbilligt alternativ til adversus, får du mest muligt ud af dine opkald.

2.     Gør onani til en del af hverdagen

Onani er et tabubelagt emne. Mange snakker aldrig om det og føler sig derigennem forkerte, når de forsøger sig med det. Sandheden er blot den, at onani giver dig et større kendskab til din egen krop, hvilket gavner sexlivet. Hvordan skal din partner kunne tilfredsstille dig, hvis ikke du selv kan? På denne måde opnår du bedre sex og bedre orgasmer, da du træner dit underliv til mere aktivitet. Mangler du inspiration til at komme i det rette humør, så kan du læse hede sexnoveller.

3.     Sexlegetøj

Når du har lært hvordan dit underliv fungerer, efter en masse dejlige stunder med onani, så kan du udforske endnu mere. Dette kan du gøre alene, eller tage det med i soveværelset med din partner. Sexlegetøj er blevet moderne og er en enkel måde at pifte sexlivet op med. Læs mere om, hvorfor sexlegetøj er godt for dit sexliv, her.

4.     Lav frække opkald til kæresten

Mange mener at tiden op til sex er det vigtigste. Forløsningen ved endeligt at kunne være sammen efter en hel dags pir, får hele seancen til at føles som en bombe. Derfor skal du ikke blot lægge op til din kæreste, når du får lyst til ham eller hende. Læg op hele dagen. Send en SMS, hvor der står hvor meget du glæder dig til at tage tøjet af din partner. Du kan også ringe, fortælle med en fræk stemme, hvad du har tænkt dig at gøre ved ham/hende senere. 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote