in

Members <br> Only

Min tur til Paris var frækkere end nogensinde

Hun smed tøjet lige foran mig og havde nogle store meloner

Det skete den sidste dag , i min ferie i byernes by, Paris… om aftenen skulle jeg med bussen hjem til gamle Danmark, arbejdet ventede atter.

Jeg havde checket ud fra hotellet allerede om formiddagen, og havde brugt dagen på at slappe af, tænke på hvordan ferien var gået, og hvad jeg nu skulle i gang med, når jeg kom hjem hvor jeg bruger xhamster med hånden nede i trusserne, til afstresning.

I nærheden af Rue St. Denise havde jeg bla. siddet på en cafè og ladet verden gå forbi.

Det var hen under aften, og det ville gøre godt med et bad, inden de 17 timer i en bus, så jeg tog metroen til banegården, Gare Del E`st, hvor jeg i bagage boksen hentede håndklæde, sæbe og skiftetøj.

Nede i banegårdens bade afdeling, blev jeg modtaget af to dejlige sorte kvinder, i nogle utroligt grimme lyserøde uniformer.

I den uge jeg havde været i Paris, havde jeg utallige gange næsten drejet hovedet af led, for at kigge efter nogle af Paris` dejlige sorte kvinder.

Under betalingen, af en bade polet, spurgte jeg om det var muligt at købe lidt ekstra og måske betale lidt ekstra derudover, hvis jeg kunne(reklame) låne penge, men NO ! No !, sagde de to skønne kvinder og sagde samtidig noget til hinanden, som jeg ikke opfattede, men de lo begge højt.

Nå, men jeg fandt mit baderum, og fik mig lukket ind, kom af tøjet, gik under bruseren, dejligt afslappende.

Mens jeg stod der og lod det varme vand løbe ned ad mig, tænkte jeg stadig på især den ene af de to bade damer, en dejlig kvinde med flotte former, hende kunne jeg godt tænke mig, og min pik rejste sig imens, og jeg hjalp den lidt på vej, med et par hurtige strøg.

Pludselig kunne jeg se, at der skete noget henne ved døren til baderummet, håndtaget gik ned, og døren gik op, og min badedame trådte ind i rummet.

Med et grin om munden, knappede hun sin lyserøde kittel op, og lod den falde på gulvet.

Nu stod hun der i trusser, som kun med besvær kunne dække en sortkruset måtte, og en bh, som truede med at springe i hovedet på mig, under vægten af et par store sorte meloner, som hun inden jeg havde nået at få sagt “Richard”, havde taget af, og kom ind i bruseren til mig med noget af mit sexlegetøj.

What do you think?

80 points
Upvote Downvote