in

Pift dit sexliv op med disse enkle trin

Det kan være svært at holde sexgejsten i live. Du og din partner har måske været sammen et godt stykke tid, og det intime frirum i sengen, er måske begyndt at føles trivielt. Sex anses som en af de fundamentale grundsten i et parhold, her får du fire enkle tips til at pifte sexlivet op.

Sexlegetøj

Sex behøver ikke altid at være seriøst, det må faktisk gerne være sjovt. Mange parforhold kaster sig ud i forskellige nye oplevelser når de føler at sexlivet er gået lidt i stå. Sexlegetøj er et nemt skridt til et sjovere sexliv, men det er vigtigt at du går til det med et åbent sind, og et smil på læben.

Hvis du er nervøs for de forskellige plastikpesticider, som noget af det billigere legetøj måske kan indeholde, er det en god idé at undersøge markedet grundigt, inden du foretager et køb. På eroti.dk kan du nemt og hurtigt få et overblik over det forskellige sexlegetøj som er på markedet. Her tester de, og guider dig hen til det sexlegetøj, som passer bedst til dit parforhold.    

Fantasier

Snak med din partner om de forskellige lyster og fantasier han eller hun går rundt med. Det kan ofte være svært at få gang i sådan en intim snak, derfor er det vigtigt at du sørger for, at i taler om det, inde for nogle trygge rammer. Det kunne for eksempel være under dynen, i sengen eller i badet. Fantasier behøver ikke altid at blive udlevet, ofte kan det være nok at snakke om det, for at tænde en gnist.

 Hvis i ønsker at tage en fantasi videre til det næste skridt, er det vigtigt at i begge er indforstået med nogle forholdsregler. En af de mere udprægede fantasier, er det at have en trekant, med en fremmed. Men husk på at jalousi og mistro, nemt kan komme frem, i sådan en situation. Derfor er det vigtigt at i snakker om det, og sørger for at i begge kan springe fra, hvis det er det, en af jer har brug for.

Hygiejne

Det kan være svært at kigge kritisk tilbage på sin egen hygiejne. Mange mennesker har svært ved at lugte sig selv, eller måske er de ikke så selvbevidste hele tiden, hvilket jo også er godt. En god hygiejne kan gøre underværker for et stillestående sexliv. Ta’ din partner med ud og find en ny duft som han eller hun tænder på.

For kvinden, kan du jo tage din mand med ud og finde noget frækt, nyt, sexet undertøj, som han tænder på. For mændene, kan i holde håret pænt og velsoigneret. Et nybarberet ansigt eller et veltrimmet skæg, kan være en kæmpe turn on hos kvinder. Hos made4men.dk kan du købe kvalitetssikre og skarpe barberblade, til en overkommelig pris.     

Nye omgivelser

Der er god grund, til at man bliver mere liderlig, når man tager på ferie. Et nyt sted og nye omgivelser er spændende, og man er mere tilstede i nuet, da arbejde og de huslige rutiner er lagt bagerst i hovedet. Her kan i slappe af, og nyde hinanden til det fuldeste. Hvis i har mulighed for det, så ta’ parholdet med på en lille ferie. I kan eventuelt optimere, for et lækkert værelse, og mindre udflugter. Et spaophold kan også være sagen. Her kan i slappe af, få parmassage og afstresse sammen.

Mange par tænder på at have sex offentlige steder, da chancen for at blive opdaget virker som et elskovsmiddel. Det er dog vigtigt at i tager hensyn til andre mennesker, hvis i vælger at begive jer ud på et sexeventyr.  

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote