in

Hede sexfantasier om kendiskvinder

Hvis du går med en fræk fantasi om kendte danskere, er du bestemt ikke alene. Hvem drømmer ikke om en hed omgang sex for eksempel med en kendt skuespiller? Det er svært at komme udenom, at der findes mange sexede danske kendiskvinder, som mange danske mænd fantaserer om. 

De mest eftertragtede kendisser

Nogle kendisser er mere oplagte som værende en del af ens sexfantasier end andre, da de måske har optrådt nøgen eller letpåklædt før. Dette er som oftest reality deltagere, der måske har lavet et sexet stripshow i en konkurrence som Miss Paradise eller har gået skridtet videre og boltret sig på lagnerne med en anden deltager. Dette kan nemt sætte fantasien i gang, da man er kommet så tæt på en den ægte vare, man kan gennem en skærm. En af de reality deltagere, der især bliver drømt hede drømme om, er reality dronningen Fie Laursen, der efterhånden har deltaget i alle former for reality på dansk TV. Her har hun både været let påklædt og i sin seneste deltagelse i Ex on The Beach haft lagen gymnastik med ikke bare én, men hele to af de mandlige deltagere. Dette har sat fantasien i gang hos en masse, da hun her har været mere sexet end nogensinde.

Sexet reality dronning

Udover at være en hyppig deltager i reality programmer, har hun også fået lavet sine bryster større, hvilket kun sætter endnu mere gang i fantasien. Dette blev selvfølgelig også til et reality program, som omhandler hendes bryster. Det har medført en masse søgninger på Fie Laursen nøgen på Google. Ikke mindre end omkring 3800 gange om måneden søges der på dette. Hvilket tyder på at flere drømmer om Fie og hendes nye store bryster. At Fie Laursen er sexet, skyldes derfor ikke blot hendes udseende, men også hendes offentlige TV-optrædener. På TV virker hun ikke svær at score og hun er tydeligvis vild i sengen, hvilket bare gør hende endnu mere fræk.

TV-optrædener giver stof til fantasien

At se hendes nøgne hud og få et glimt af hendes velformede bryster, kan gøre de fleste mænd tørre i halsen. Hvem længes ikke efter at mærke hendes fugtige hud under fingrene og høre hendes støn mens du tilfredsstiller hende? Hun har i hvert fald udstrålet en åbenlys og voldsom sexlyst i de reality programmer hun har deltaget i, hvilket kan sætte endnu mere gang i sexfantasierne hos mange mænd. 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote